TIMPANON DONEERT DEZE KERST

Ieder jaar rond de kerstdagen willen wij graag onze opdrachtgevers bedanken voor de waardevolle samenwerking.  Voor (langjarige) samenwerkingen waar wij trots op zijn en die wij koesteren. Vanwege Corona werken wij momenteel veel thuis met zijn allen en het versturen van een flesje wijn of een kaart naar jullie werkadres, hebben wij vorige kerst al gemerkt, is niet ideaal en wenselijk.

Daaarom willen wij dit jaar graag aan jullie vragen, welk goede doel wij namens jullie mogen steunen.

Goede doelen kunnen in onze ogen extra hulp gebruiken in deze roerige tijden.

Onderstaand de vier goede doelen die wij dit jaar willen ondersteunen. Geef aan welk doel jouw voorkeur heeft en wij zorgen voor de financiële steun

Klik op de kerstbal in de boom om te kijken welk goede doel bij jou past

Stichting Dierenhulpverlening Woerden

Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken bestaat sinds 1981. Zij zijn geen commerciële instelling. Voor de financiering zijn wij onder andere afhankelijk van bijdragen van gemeenten binnen hun werkgebied en van giften. Onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor het welzijn van de dieren in de regio. Doelen van de Stichting:

* Het bieden van hulp aan dieren die dat nodig hebben
* De registratie van gevonden en vermiste dieren
* (Asiel)opvang en verzorging van zowel zwerf- als afstanddieren
* Vervoeren van zieke, gewonde en overleden dieren; geven van voorlichting op het gebied van dieren

Bobby en Robine Foundation

CLN2, dit zegt u hoogstwaarschijnlijk niet snel iets, maar deze onschuldige letter/cijfercombinatie is allerminst onschuldig. Het is de benaming voor een zeldzame en dodelijke stofwisselingsziekte.

De doelstelling van de Bobby & Robine foundation is tweeledig. Ten eerste ‘family support’ met als doel om Bobby en Robine zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen en hen het mooist denkbare leven te kunnen geven. Zij gebruiken de giften om (zorg-)kosten die niet door de verzekering of overheidsinstanties worden gedekt te financieren, zoals educatie en beweging, zorgkosten, juridische ondersteuning, reis- en verblijfkosten, aanpassingen in huis, etc.

Ten tweede draagt de Bobby & Robine foundation bij aan het financieren van onderzoek en de ontwikkeling van medicijnen die het levensniveau van kinderen met CLN2 & andere stofwisselingsziektes verbetert en in de toekomst deze ziekte(s) hopelijk geneest.

Voor meer informatie: www.bobbyenrobinefoundation.nl

Stichting Jan’s dag

Twee keer per jaar organiseert deze stichting een gezellige dag voor mensen, die onder de armoedegrens leven, in een sociaal isolement verkeren of anderzijds extra steun kunnen gebruiken. Jan’s dag trekt zich ook bijvoorbeeld het lot aan van 385.000 kinderen die in Nederland onder de armoede grens leven. Voor hen hebben zij een dagje Efteling georganiseerd.

Een mooi goed doel in onze ogen om te steunen.

GAZA Harmelen

GAZA Harmelen is een woonzorgcentrum. Een centrum waar veel ouderen het dit jaar moeilijk hebben omdat vanwege Corona activiteiten niet doorgaan of het bezoek van hun kinderen en kleinkinderen minimaal is vanwege de huidige pandemie. Eenzaamheid ligt op de loer.

Wij willen met het gedoneerde bedrag, bewoners van GAZA een leuk presentje overhandigen. Bijvoorbeeld een bloem. Om te laten weten, dat wij aan hen denken en omdat wij NEE tegen eenzaamheid zeggen!

Stuur ons een bericht en wij doneren 5 euro voor jou

Kies jouw goede doel en doneer 5 euro

1 + 3 =