Het vergeten kind

IEDER KIND EEN VEILIG EN LIEFDEVOL THUIS

Opbrengst

Op dinsdag 30 maart jl. zijn 62 enthousiaste deelnemers gestart aan hun 7-daagse-loop ten behoeve van Het Vergeten Kind. Wat leuk en inspirerend om te zien hoe iedereen zich inzette voor dit goede doel.  Er werd gelopen zowel in Nederland als in Amerika. En van de Waddeneilanden tot aan de Belgische grens liepen de deelnemers soms in de zon, in de wind en zelfs in de regen. Zeker op de slotdag, 2e paasdag, was het weer soms storm- en regenachtig. Maar er werd gelopen! Fantastisch.

Trots zijn wij dan ook om een cheque van 1000 euro te mogen aanbieden aan Het Vergeten Kind.

Graag bedanken wij alle deelnemers voor hun inzet en betrokkenheid bij deze actie.

Op dinsdag 30 maart 2021 om 04.30 uur starten wij een 7-daagse loop en deze eindigt 2ePaasdag om 22.00 uur

Donatie bedrag in euro

Totaal gelopen KM

Aantal deelnemers

Pasen 2021

Goede Doelen actie: Lopen Voor Het Vergeten Kind

Pasen en het voorjaar zijn niet alleen qua jaargetijde onlosmakelijk met elkaar verbonden. Pasen vanuit de betekenis van de wederopstanding en het voorjaar omdat de natuur weer langzaam tot leven en bloei komt. Binnen ons vakgebied re-integratie willen wij graag een meerwaarde zijn voor mensen die behoefte hebben aan een periode van bloei na een uitval op de werkvloer en voor de organisaties waarvoor zij werkzaam zijn. Om dit bijzondere proces te mogen ondersteunen en mensen weer tot bloei te zien komen, geeft ons de drive en bezieling om dit dagelijks te doen. Maar onze drive reikt verder dan alleen ons eigen vakgebied. Zeker als er hulp nodig is!

In Nederland zijn er namelijk duizenden kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. In ruim 50.000 gevallen is de situatie zo ernstig dat ze niet meer thuis kunnen wonen. In hun jonge leven hebben ze al veel te veel meegemaakt en de trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang, verdrietig en boos. Zo hoort een kinderleven niet te zijn! Bron: Het vergeten kind

Het Vergeten Kind zet zich dagelijks in voor deze duizenden kinderen. Dit goede doel willen wij graag ondersteunen. Help jij ons mee?

Meer dan 100.000 kinderen voelen zich vergeten

Dit is een testje

asfas

asdf