Re-integratiecoach

Zuid Holland, Utrecht, Veenendaal/Arnhem

Functieomschrijving

Timpanon Re-integratie is vanwege verdere uitbreiding van ons hechte team op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde re-integratiecoach voor de regio Utrecht/Veenendaal/Arnhem.

Er wordt gekeken of jouw persoonlijkheid past binnen ons team en de ambities van Timpanon Re-integratie. Het betreft een zeer zelfstandige functie, waarbij creativiteit en pro-activiteit wordt gevraagd.

De kerntaak van deze functie bestaat uit het coachen en begeleiden van uitgevallen medewerkers richting een nieuwe functie op de arbeidsmarkt of een terugkeer in de eigen functie. Je bent in staat om deze uitgevallen medewerkers te motiveren en te inspireren om zijn of haar doelen te bereiken. Je bent een regisseur die zowel de uitgevallen medewerker vooruit helpt en tegelijkertijd zorgt dat zijn of haar werkgever optimaal wordt bediend in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Wij bezoeken het merendeel van onze cliënten thuis, voeren online gesprekken en ontvangen hen tevens op onze gesprekslocaties. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers te noemen en wij werken nagenoeg landelijk.

Functie-eisen

Als re-integratiecoach regio Utrecht en Zuid Holland in ons bedrijf zijn onderstaande competenties voor ons belangrijk:

 • Je beschikt over coaching vaardigheden
 • Je hebt een goed oog voor menselijke verhoudingen.
 • Je weet je goed staande te houden in een complexe werkomgeving, waar meerdere belangen worden gediend.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent in staat heldere re-integratieplannen en rapportages op te stellen.
 • Je beschikt over een klantgerichte instelling
 • Je hebt de beschikking over een eigen auto.
 • Je bent een teamspeler die openstaat voor feedback.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je de nodige levenservaring hebt opgedaan en een afgeronde (coaching)opleiding op HBO niveau hebt gevolgd.

  • Je hebt ervaring of grote interesse/affiniteit op het gebied van de uitvoering van re-integratietrajecten 2e spoor. Ervaring op het gebied van 1e en 3e spoor zijn een pre.
  • Gezond verstand, belangstelling in de ander en de wil om iets voor een ander te bereiken, daadkracht, relativeringsvermogen en humor zijn competenties die wij zeer waarderen.

  Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar.

  Daarnaast raden wij kandidaten met 2 tot 3 jaar werkervaring ook aan te reageren op deze vacature als jij het vak wilt leren middels een ontwikkelingstraject binnen Timpanon Re-integratie.

  Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris dat marktconform is
  • Goede reiskostenvergoeding
  • Goede thuiswerkmogelijkheden en vergoeding
  • Pensioenvoorziening
  • 25 vakantiedagen en 3 vrij opneembare inspiratiedagen
  • Oog voor jou als onze collega/opleidingsmogelijkheden/interne coaching

  Maar bovenal is Timpanon Re-integratie een groeiend bedrijf met oog voor de ontwikkeling van haar medewerkers en een plek waar collega’s zichzelf kunnen en mogen zijn. Meedenken wordt zeker gewaardeerd bij de verdere ontwikkeling van ons bedrijf en neventaken waarin jij jezelf wil ontwikkelen worden gestimuleerd vanuit ons.

  Je krijgt de beschikking over een mobiele telefoon, laptop, ipad en professionele apparatuur voor het meten van het vitaliteitsniveau van onze clienten.

  Je komt te werken in een informeel team. Kantoordagen starten na de files. Immers wie staat er graag in file? Wij niet!

  Bedrijfsprofiel

  Timpanon Re-integratie is een ambitieus, eigentijds en gedreven re-integratiebureau. Door de jaren heen hebben wij met succes uitgevallen medewerkers begeleid richting een nieuwe plek op de arbeidsmarkt. Wij worden ingeschakeld door verzekeraars, overheidsinstellingen en bedrijven uit diverse branches. Onze trajecten zijn maatwerk en zeer mensgericht.

  In de trajecten wordt tevens advies gegeven op het gebied van vitaliteit en stressreductie. Meer informatie over onze dienstverlening is te vinden op www.timpanon.nl. Neem gerust een kijkje daarop.

  Spreekt de functie van Re-integratiecoach binnen Timpanon Re-integratie jou aan, e-mail dan jouw sollicitatie naar solliciteren@timpanon.nl.

  Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun jij contact opnemen met Wendy van Egmond, Teamleider op nummer 06-26057787.

   

  De sluitingsdatum is 15 maart 2024.